Blackjack Geld

Gratis blackjack spelen om echt geld

Speel gratis het kansspel bingo online en maak kans op echte geldprijzen zonder zelf te storten

MENU

HOME >>

Hoe werkt blackjack >>

Online blackjack >>

Blackjack spelen >>

Blackjack Spelen

Blackjack leer je het snelst door het spel gewoon te gaan spelen. Uiteraard is het dan wel aan te bevelen om dit met een gratis online blackjack spelletje te doen, want anders kan het wel eens een dure les worden. Bij blackjack speelt kansberekening namelijk een belangrijke rol en als je maar wat doet dan zul je heel snel en heel veel verliezen. Daarom is het ook aan te raden om bij het gratis blackjack spelen een site te openen met daarop de spelregels. Of een speelstrategie. Zo kun je wat je leest meteen in de praktijk toepassen. Dit is de snelste en beste manier om een nieuw spel te leren.

Gratis online bingo spelen

Hieronder kun je direct en helemaal gratis online blackjack spelen. En uiteraard is dit gratis want wij zijn geen casino waar je om echt geld kunt spelen. Je begint het spel met een bepaalde hoeveelheid ‘play money’ en het doel is om hier meer van te maken. Verliezen is gelukkig geen probleem. En als alles op is dan klik je gewoon op F5 of vernieuw je de pagina op een andere manier en ‘hoppa’, je hebt weer net zoveel speelgeld als waarmee je begon.

Beginnen

Om te beginnen plaats je een inzet. Selecteer rechtsonder een fiche en klik op de tafel. Je ziet nu een fiche verschijnen. Door meerdere keren te klikken kun je de inzet aanpassen.

Nadat je hebt ingezet klik je op ‘Deal’. Zowel jij als de dealer krijgen nu 2 kaarten gedeeld. Nu is het aan jou om nog een kaart te nemen, te passen of te dubbelen. (als je twee dezelfde kaarten hebt kun je ook splitten). Als je tevreden bent met je score dan pas je en dan is de dealer aan de beurt. Nadat de dealer klaar is heb je gewonnen of verloren. En krijg je dus extra fiches of verdwijnen jouw fiches. Zo simpel is het in het kort.